REKLAMI GEÇ

İTİRAZ VAR!

6 Aralık 2013 Cuma

Önceki yazıma itirazlar var. Bu itirazları nakletmek de görevim…

 

Öncelikle taraftarlar derneklerine yönelik ağır eleştirilerim bazı çevreleri rahatsız etti. Bundan eminim. Ama fikrimin arkasındayım. Ne yaşanan taraftar olayında ne de daha önceki olaylarda suçlu tek başına taraftarlar ya da taraftar grupları değildir. Herkes kendine çeki düzen verecek.

 

Yazdığım bazı eleştiriler özellikle Çamlıklılar’ı zor durumda bırakmış. Biliyorsunuz üzücü olayın yaşandığı taraftar gruplarından biri değildi Çamlıklılar… Doğasıyla herkesi aynı kefeye koymamdan rahatsız oldular, düzeltmemi istediler. Özellikle de o madde madde sıraladığım çirkinliklerin birine bile müsaade etmediklerini naklettiler.

Ne otobüslerde ücret alımı, ne uyuşturucu partileri, ne de o tekrar yazmak istemediğim ahlak dışı konu… Kesin ve açık bir dille “Bunların hiçbiri bizde yok!” dediler.

Bunların kamuoyu ile paylaşılmasını isteyen kişi de Çamlıklılar’ın lideri Ömer Çimen…

 

Yaşanan bu elim olaydan sonra ailelerin çocuklarını derneğe göndermek istemediğini tekrar tekrar hatırlattı. Ve bırakın kötü bir alışkanlığa o gençleri sevk etmeyi, bir ağabey gibi karşılarında dimdik durup hata yapmalarına engel olduklarını da söyledi.

 

Eleştirmek kadar eleştirilmek de var. Herkes için aynı duyarlılığı göstermek zorundayım… Ben vazifemi yapayım istedim…

 

YORUMLARINIZLA İLGİLİ

 

Sitemize hem haberlerimizle hem de yazılarımla ilgili çok fazla yorum geldi. Bazı yorumları paylaşamadığımız için üzgünüm. Hakaret içeren yorumları nakletmek hem yorumda bulunanı hem de biz yayıncıları ciddi hukuki süreçlere götürecektir. Her şeyden önce ahlaki değil.

Yorumların içlerinden hakaretleri ayıklama yöntemini de sevmiyorum keza o zaman sizlerin işine karışıyormuşum gibi oluyor… Bu nedenle pek çok yorumu kullanamadım. Lütfen aynı düşünceleri daha uygun bir lisansa tekrar gönderin…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

mert   -  Bağlantı 7 Aralık 2013, 22:45

Camliklilar,57.genclik, yesil cephe denizlininde denizlisporunda sahibi oldunuz bu gruplar bitinceye kadar huzur yok bu memleketin sporuna

orhan altıparmakoğlu   -  Bağlantı 7 Aralık 2013, 21:12

mehmet ali tez basın görevini yaparken ömere mi soracak ne yazacağını. adam bu işin yıllardır içinde bilen bilir yazdıklarının çoğunun altına imzamıda atarım nerden mi biliyorum ben 90 dan beri o tribünlerin içindeydim ve o çamlıklılar gurubunun kurucularındanım ve tribün lideriydim sene 2000 de adımda namı değer çamlıkdan küçük orhan

MEHMET ALİ TEZ   -  Bağlantı 7 Aralık 2013, 12:58

EĞER BEN BASINIM DIYORSANIZ GÖREVİNİZİN HAKKINI VEREREK YAPINIZ. OTURDUGUNUZ YERDEN OLAN BIR OLAYI GNELLIYEREK YORUMLAMAYINIZ. O HABERI YAPARKEN ÖMER ÇİMENLE GÖRÜŞTÜNÜZMÜ ? YEŞİLCEPHE TARAFTARINI DİNLEDİNİZMİ? HADİ BUNLARI GECTIM TRIBUNDEKI TARAFTAR GRUPLARIMIZA BAKALIM YEŞİLCEPHE DAHA ONCE BI OLAY VARMI DUZENI BOZAN HAYIR. ÇAMLIKLILARA GELINCE İSE O ZATEN KAPALININ EN ESKISI VE HIC BIR ZAMAN SIZIN YAZDIGINIZ MADDELERDEN HIC BIRINE DAHIL OLMADI. BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNÜN SİZE VERMİŞ OLDUGU ÖZGÜRLÜĞÜ SUÇLU ve SUÇSUZU AYIRT EDEREK KULLANINIZ. KALDI Kİ YAZDIGINIZ MADDELER DAHA BUYUK TARAFTAR GRUPLARINDA OLMAKTA EĞER BU KONUYA İLİŞKİN YAZI YAZMAK ISTIYORSANIZ BUYRUN EFENDİM YEDİ TEPENİN TARAFTAR GRUPLARINI İNCELEYİN.

YCPH   -  Bağlantı 6 Aralık 2013, 20:23

Bozacının şahidi şıracı Çamlıklılar sizde aynı şeyin lacivertisiniz.