REKLAMI GEÇ

OLDU MU ÖZCAN HOCA?

24 Aralık 2013 Salı

Fethiyespor mağlubiyeti, Yusuf Şimşek depremi,ödeme polemikleri derken 1 hafta geçti. Tüm Denizlisporseverler olarak Adana Demirspor maçını beklemeye başladık. Özcan hocanın imza töreninde de bahsettiği gibi play-off hesapları yapılırken maçın önemi daha da arttı.

 

Yusuf Şimşek ile oturmuş bir duzeni olan, en azınddan ne yaptığını bilen çok saldırmayan genelde rakibinin saldırmasını bekleyen, onun hatalarından faydalanmaya çalışan bu düzen ile deplasman karnemiz oldukça iyiydi.

 

Aslında hiçbirimiz Özcan hocanın şapkadan tavşan çıkarmayacağını biliyorduk. En azından son 2 maç kurulu düzen bozulmaz ligin ikinci yarısında yeni oyun düzenini oturtur diye düşünüyorduk.

Bana göre karşımızda ne yaptığını bilmeyen bir Adana Demirspor vardı. Biz gol yemezsek kesin atarız diye düşünüyorduk. Fakat saldırmaya çalışırken sürekli defansta pozisyon verdik ve golleri yedik.

 

Özcan hoca acaba deplasmanda kazandığımız maçları hiç izlemedi mi diye düşünmekten kendimi alamadım. Eğer o izlemediyse Levent ve Burak hocalarda mı izlemedi… Aslında Levent ve Burak hoca geçen seneden bu olaya benzer olaydan dolayı tecrübelilerdi.

 

Yine Özcan hoca yeni gelmişti geçen sezonun sonlarına doğru Manisaspor maçı öncesinde Özcan hoca Selaattin Dervent’in sistemi ile maça çıkmak isteyince o günkü takım kaptanları Veli Acar ve İsmail Şahmalı, Engin İpekoğlu’nun sisteminde oynamanın doğru olacağını söylemiş ve galibiyet alınmıştı. Sonraki haftalarda oyuncuların başarılı olduğu Engin Hoca sistemiyle Özcan Hoca miras yemişti.

 

Umarım en azından basit futbol izleyicleri olarak bizlerin gördüğünü Özcan Hoca da görür. Cok önemli Boluspor maçı öncesi bu takımın puan aldığı maçları izlemesinde yarar var. Belli ki Ankara’da Denizlispor’u izlememiş. Geçen sezonki gibi uyaran takım kaptnları da yok.

 

9 maçta 14 puan alan Yusuf Şimşek yönetime kendini beğendiremedi.Haklı olabilirler Yusuf Şimşek’i onlar getirmediler. Ama bu teknik kadroyu kendileri yaptılar. Kaldı 8 maç. Bu kadro 8 maçta 14 puan alabilmeli ki yönetim haklı çıksın.Unutmadan bu maçtan sonraki oynanacak 7 maçı da kendi yapacakları kadro ile oynayacaklar. Yani bahane yok.

 

Devrearası transferlerini bekliyoruz. Kimler hangi maçı izliyor bilmiyoruz. Ama yönetim ve teknik kadronun transferde bu kadar iddialı olması güzel.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..