REKLAMI GEÇ

SİZ NEDEN İSTİFA ETMEDİNİZ?

14 Kasım 2013 Perşembe

Denizli Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Ali Yalçın istifa etti. Yine bir teknik adam kurban edildi ama bu başarısızlığın baş mimarı olan yönetim kurulu, hiç utanmadan o görevin başında kalmayı sürdürüyor.

 

Daha ne kötülük yapabilirler diye sabırla bekliyor herkes… Geçen yıl 1. Lig’e çıkabilecek potansiyeli olan bir takımı 3. Lig’e düşürdüler. Cezalandırmayı bırakın neredeyse ödüllendirildiler.

 

Adnan Erkan’ın teknik direktörlüğü döneminde hoca ve yönetim arasında yaşanan gerilimin bir getirisi olarak futboldan çok iyi anlayan iki yönetim kurulu üyesi görevinden istifa etmişti. Çünkü Denizlili olmayan Başkan Ruşen Uzunoğlu’na duymayı istemediği şeyler söylüyorlardı.

 

Ne Erkan ile yola devam etmenin ne de aynı anlayışı ısrarla sürdürmenin kulübe faydası olmayacağını defalarca yönetim kurulu toplantılarında dillendirdiler. Doğru söyleyenin her zaman olduğu gibi yine 9 köyden kovulduğu bir muameleye maruz kaldılar.

 

Buna karşın çakma yöneticiler idmanları izleyip, hava atmayı sürdürdüler. Beraberinde garip uygulamalar getirerek.

 

Başarısızlıkların sorumlusu olarak yardımcı teknik adamların gösterildiği dünya tarihindeki tek kulüp oldular. Her sezon üç hocayla çalışmayı bir zorunluluğa dönüştürdüler. İnanılmaz bütçelere rağmen takımı küme düşürme başarısı gösterdiler. Sezon başında ortaya şampiyonluk hedefi koyup sezon sonunda küme düşen başka bir takım daha yoktur.

 

Yeni sezona yine şampiyonluk parolası ile başladı arkadaşlar… Zaten bunlar şampiyonluk lafı ettiklerinde herkesin yüreği ağzına geliyor. Takımın başına da Tahir Çopur’u getirdiler. Hocaya dört hafta bile dayanamadılar.

 

Maça dört saat kala teknik direktör ile yollarını ayıran bir kulüp olarak bir kez daha tarihe geçtiler. Tarihe geçme konusunda rekorlar kitabına girdiklerinin farkında bile değiller.

 

Çopur’un ardından Ali Yalçın göreve getirildi. Nihayet kedi olalı bir fare tuttular diye düşünmüştük. Hiç olmazsa Denizli’nin yetiştirdiği bir değerdi Yalçın. Forveti olmayan bir takımla alınabilecek en iyi sonuçları aldığını düşünüyorum. Buna rağmen Yalçın’a da ancak 7 hafta dayanabildiler.

 

Biz bu arkadaşlara senelerdir dayanıyoruz ama bunlar bir hocaya ancak 7 hafta dayanabiliyor. Malzemecisinden masörüne, hocasından çalışanına herkesi değiştirdiler. Gerçekte işlerin düzelmesi için bir tek kendilerinin değişmesi yerlerine yenilerinin gelmesi gerekiyordu.

 

Böyle giderse sezon sonunda takımı küme de düşürürler…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Adem Haklı   -  Bağlantı 21 Kasım 2013, 09:59

Mustafa KArabacak ne güzel çakmış voleyi ama..

Her harfine %100 katılıyorum.

Adam haklı..

mustafa karabacak   -  Bağlantı 17 Kasım 2013, 20:38

haklısın selami abi. ali hoca istafa etmedi ettirildi. bu takıma ali hoca kurmadı. bu yönetim kurdu. bu takımdan şampiyonluk bekliyorlar.geçen sezonda şampiyonluk beklediler. ama maddi imkanları olupta türkiyede küme düşen tek takımdır bu takım . esas takım küme düşmedi yönetim küme düştü. ama malesef baştakinler gene bunları tercih. etti.5 tane denizlili takımda banko oynayacak süleymen , h.ateş, uğur, çağrı gibi kaliteli oyuncularla anlaşamadılar. yerine 15 tane yeni transfer yaptılar bu takım devre arasında takviye yapılmassa bal ligine düşer. bu takımın çıktığı sene takımın tamamına yakını denizlili çocuklardı o takım aslanlargibi yürekten oynuyorlardı. ve takım yönetim olarak sadece 5 kişiydi ve o kişilere denizli spor kamuoyu saygı duyardı. bunlara kim saygı duyor bunlar kendilerinden başka kimseyi dinlemezler. bu takımın maçlarına 3 4 bin seyirci gelirdi nerede şimdi bu seyirci. ancak bu kulübün gelirleri başka bir takımda olsa o takım süper lige çıkmaya oynar. bu takım zorhan sancar döneminde çok deplasmana aynı gün gitti geldi. o zaman imkan yoktu ama saygı sevgi hırs vardı. o anki belediye meclis üyeleri bu kulube bağış alınıyor diye meclise önerge verdiler. yardıma karşı çıktılar. şimdi her şey elinizde. ama başarı yok. bu iş parayla olmaz. o takım tamamına yakını bu şehrin çocuklarıdı şimdi sorarım size kaç tane denizlili evladımız var kaçı oynuyor. arkadaşlar ben bu kulupte en uzun süreli yöneticilik yapan üyeyim. ama şimdi maçlarda malesef protokol türbinine oturamıyorum. ama bu kulübün 3.lige çıkmasını istemeyenler. orada biz bu işe gönül verdik. 8 yıldan bu tarafa her maçınıza gelirim. her maçınızı izlereim ama şu 2 yılda yapılan yanlışlar bu kulübün tarihinde hiç yapılmadı . bu takım göz göre göre küme düşürülüyor kimse sesini çıkarmıyor.biz ses çıkarmassak bu takım bu yıl sonundada küme düşer. kulüpte çalışan görevliler bu takımı küme düşürmadi ama onlar işten çıkartılarak küme düşürüldü. soruyorum şu anki yönetim kurulunuz hepsi üst üste 3 maça geldimi . bu takım küme düşerse idda ediyorum bu takıma hiç bir yönetici sahip çıkmaz. aynen bir burdur,uşak, ısparta spor gibi oluruz. bu trasferler yapılırken bu alınan futbolcuları hiç izledinizmi. izleseniz zaten almazdınız.bu takımı böyle kurmazdınız. ali hocayı çok arayaçaklar. olan takımda 4 5 denizlili çocuk var onlara olaçak. yabancılar ceker gider ya bizim cocuklarımız denizlide nasıl gezer. yol yakınken hatanızı düzeltin bu takıma kümede bırakın. ali hocaya dediğinizgibi bu takımı şampiyonluğa oynatın damayin bu takımı en kısa sürede kümede kalması için gereğini yapın. bu işi reklam için yapan yöneticilerle olmayacağını anlayın. burada sayın belediye başkanımızında bu işe dur demesi. lazım. dost acı söyler ama doğru söyleyende 9 köyden kovulur…bazıları gibi

GERÇEK DENİZLİLİ   -  Bağlantı 16 Kasım 2013, 23:49

ASLINDA TARTIŞILMASI GEREKEN ÇOK ŞEY VAR. DENİZLİSPORU MU? YOKSA BELEDİYESPORU MU? YOKSA DENİZLİDE SPORU YÖNETENLERİ Mİ? YA DA SPORDAN ANLAMAYAN KENDİLERİNE RANT OLUŞTURMAYA ÇALIŞAN DENİZLİ SİYASETİ Mİ? TARTIŞILACAK ÇOK KONU VAR. HATIRLARSANIZ DENİZLİSPOR SÜPER LİGDE FIRTINA GİBİ ESERKEN BİR KAÇ YIL İÇERSİNDE KÜME DÜŞEREK BORÇ BATAĞINA SAPLANDI. BUNUN EN BÜYÜK SORUMLUSU DÖNEMİN BAŞKANI VE MENEJERLERİDİR İSİM VERMEYE GEREK YOK HERKES ANLADI SANIRIM. DENİZLİSPOR KÜME DÜŞERKEN KENDİLERİ ŞAMPİYONLAR LİGİNE YÜKSELDİ AMA KİMSE BU KİŞİLERİ SORGULAMADI. ÇÜNKÜ FUTBOLDA DENETLEME MEKANİZMASI YOK İSTEYEN İSTEDİĞİ ŞEKİLDE KILIFINA UYDURUP PARALARI CEBE İNDİRDİLER. MEŞHUR SİYASETÇİLERİMİZE GELİNCE TEKNİK DİREKTÖR HAMZA HAMZAOĞLUNUN GÖNDERİLDİĞİ DÖNEMDE DENİZLİSPOR BANK ASYA 1.LİGİN İLK YARISINI LİDER KAPAMIŞTI. İŞTE O AN ÇOK BİLMİŞ SİYASETÇİLERİMİZ KENDİLERİNE RANT OLUŞTURMAK İÇİN, KULÜBÜN BAŞKANINI VE HOCASINI GÖNDERDİLER. DENİZLİDEKİ BÜTÜL YOL İHALELERİNİ ALAN SALİH AMİROĞLUNU KULÜBÜN BAŞKANLIGINA GETİRDİLER. OYSAKİ KULÜPTE GÖNDERİLECEK TEK KİŞİ VARDI O DA ADNAN ERKANDI. MEYDAN ADNAN ERKAN’A KALDI O DA YAKIN ARKADIŞINI SERHAT GÜLLER’ İ GÖREVE GETİRDİ. HAKSIZ YERE GÖNDERİLENLERİN AHI TUTMUŞ OLSA GEREK Kİ TAKIM TEPE TAKLAK AŞAĞIYA YUVARLANDI VE PLAY OFF’A BİLE KALAMADI.ONDAN SONRASINI ZATEN ANLATMAYA GEREK YOK. BELEDİYESPORA GELİNCE ORASI TAMAMEN SİYASETİN HÜKÜM SÜRDÜĞÜ BİR YER. SİYASETİN OLDUĞU BİR YERDE SPORTİF BAŞARININ OLMASI İMKANSIZDIR. DENİZLİDE YAPILACAK TEK ŞEY SPOR YÖNETİCİLERİNE EĞİTİM VERMEKTİR. BAŞARIYA GİDEN BİR YOL HARİTASI OLUŞTURULMASI GEREKİR. YADA TAMAMEN DENİZLİDE FUTBOLU YASAKLAYIP SADECE AMATÖR SPORA YATIRIM YAPILARAK TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAK BENCE ÇOK DAHA YANKI UYANDIRIR VE TAKDİR TOPLAR. ÇÜNKÜ BOŞA GİDEN O KADAR ÇOK PARA VAR Kİ. O PARALARLA BİR ÇOK SPOR TESİSİ, ANTRENMAN SAHALARI VE SALONLARI YAPILARAK, BAŞARILI SPORCULARIMIZA BURS VERİLEREK, DAHA HAYIRLI BİR İŞ YAPILIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

HAS BE HAS DENİZLİLİ   -  Bağlantı 16 Kasım 2013, 09:00

ŞU TAKIMA AKITILAN PARALARIN YARISINI DENİZLİSPOR A AKTARSALARDI DENİZLİSPOR SÜPER LİGDE OLURDU ŞİMDİ.HELE HELE OTOPARK GELİRLERİNİN SORGULANMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNMEKTEYİM,AYNİ ŞEKİLDE BELTAŞ İŞLEYİŞİDE SORGULANMALI.