REKLAMI GEÇ

YANLIŞ GİDEN BİR ŞEYLER VAR

3 Mart 2015 Salı

Denizlispor ligin dibine demir attı. Maç kazanamıyor. Bu sezon üçüncü teknik adam görevin başına geçti ama sorunun direksiyonda olmadığı, en azından son iki teknik adam için söylenebilir.

 

Takım içinde bir şeyler yanlış gidiyor. Bir önceki teknik direktör Engin İpekoğlu takımın 4 parçaya bölündüğünü söylüyordu. Her şeyi yapabilirsiniz ama bütünlüğü sağlamak ve korumak kolay değil. Hele ki kısıtlı zamanda.

 

Yeni teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın da aynı sorunlarla karşı karşıya olduğunu düşünüyorum. Bu sorunun üstesinden gelecektir ama zamana ihtiyaç var. Oysa Denizlispor’da şu anda olmayan tek şey zaman…

 

Kulağıma kötü dedikodular geliyor. Eski teknik ekibin etkisi altında olan futbolcular olduğu söyleniyor. Doğruluğunu teyit etmek güç ama bir şeyler olmasa bunlar konuşulmaz.

 

Hatta bazı futbolcuların bilinçli olarak kendini maça vermediği, tam performansla oynamadığı söyleniyor. Bazılarının ise performanslarının yarısına dahi çıkmadığını duyuyorum.

 

Takım içinde her ne sorun varsa çözülmeli. Takımın dışından tüm müdahaleler son bulmalı. Denizlispor bu sezon ligde kalacaksa bunu yine bu futbolcularla başaracak.

 

Futbolcuların artık kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor. Kuşku yok ki bu onların meslekleri ve emeklerinin karşılığını almak hakları.

 

Fakat bazı şeyler paradan daha değerlidir. Pek çokları genç çocuklar. Kendi gelecekleri, kendi kariyerleri için daha iyi oynamaya, daha güzel sonuçlar almaya ihtiyaçları var.

 

Bu şanssız bir süreç.  Kimsenin tek başına suçlu olmadığı ya da tek başına kurtarıcı olamayacağı zor bir süreç… Sadece içinde bulundukları durumun önemini anlamaları gerek. Sorumluluk almalılar. Kaldı ki bu ligdeki pek çok takımdan daha iyi bir oyuncu grubu…

 

Çok daha iyisini başaracaklarına yürekten inanıyorum.

 

Yönetim de nerede hata yaptığını tekrar tekrar gözden geçirmeli… Hangi büyükten yardım istenilecekse istenmeli, farklı fikirlere, bakış açılarına açık olunmalı…

 

Bir şeyler yapmak isteyen herkese kucak açılmalı… Omuzlardaki gereksiz ağırlıklardan silkinilerek kurtulmalı. Sadece bu sezon ligde kalmaya odaklanılmalı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Volkan   -  Bağlantı 3 Mart 2015, 22:59

Bu hafta ölüm kalım maçına çıkacağız.Çoğu şey Alanyaspor maçında belli olacak…

Sporcu   -  Bağlantı 3 Mart 2015, 17:43

Sıkıntı alt yapıda başlıyor. Dolayısıyla A takıma da yansıyor. Önce alt yapı düzeltilmeli. Bu takım kurtulursa bu şekilde kurtulur.Yazık göz göre göre gençler harcanıyor. Denizlisporun geleceği gençlerdedir. Yetkililer umarım fark ederler.

ŞAFAK .K   -  Bağlantı 3 Mart 2015, 14:53

.SON İKİ TEKNİK ADAM suçsuz kelimesi çok gereksiz olmuş MEHMET HOCA kısmen iyi ama geçen sezon Fethiye’yi düşüren ben değildim.Sevmediğiniz ÖZCAN BİZATİ bu takımın başında olsaydı 2.yarı en az 8-10 puanımız daha olurdu.