REKLAMI GEÇ

YÖNETİME KİMLER GİRECEK?

23 Haziran 2014 Pazartesi

 

 

Tekden Denizlispor’da nihayet kaos bir son bulacağa benziyor. Eski Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu adaylığını açıkladı. Çarşamba gününe kadar büyük bir terslik olmazsa ikinci dönemine başlayacak.

 

**

 

Denizlispor’a başkan bulmak o kadar da zor değil. Esas mesele sağlıklı bir yönetim oluşturmak. Kimileri güçlü yönetimin katılımcı, maddi katkı koyan insanlardan oluşması durumunda ortaya çıkacağını düşünüyor. Bence en azından bir kısmının futbol bilmesi de gerekli.

 

Hasan Kıbrıslıoğlu yönetiminde kimlerin olacağına dair henüz bir açıklama yapmıyor. Turgay Mersin, Ali Yaman ve Coşkun Caner’in yönetiminde görev alacağını biliyoruz. Hukuk işlerinden sorumlu olarak Turan Özen’i orada görürsek şaşırmayız da… Bunun dışında kalan yöneticilerin kimler olacağı sorusu şimdilik yanıt bulmuyor.

 

**

 

Fakat… Kimlerin yönetimde olmayacağını biliyoruz. İlk döneminde onu hançerleyen, arkasında durmayanların biri bile görev almayacak. Bunu kendi ifade etti.

 

İntikam diyenler olabilir… Hal böyle iken aynı insanlara ikinci kez nasıl güvenebilirdi?

 

Ayrıca işlerini görüp gidenler olmuş… Yani kendi alacaklarını kurtarıp daha sonra hiçbir katkı koymayanlar… Onlar da olmayacak anladığım kadarıyla..

 

**

 

Öyle isim yapsın diye kimse orada olmayacak… Kulisler bunu gösteriyor… Kıbrıslıoğlu ciddi bir planlama yapıyor, bu planlamaya katkı koyabilecek kişileri yanında istiyor…

 

Bir de gençler tabi… Gençler olacak yönetimde diyor… Üç genç yöneticinin sinyallerini veriyor… Denizlispor ve genç yöneticiler deyince yıllarca aklımıza Uğur Bağbaşlıoğlu, Ali Sulayıcı ve Serkan Başbuğ geldi ama bu kez durum biraz farklı. Kıbrıslıoğlu, tıpkı o gençlerin ilk dönemi gibi daha önce yöneticilik yapmamış yeni isimleri camiaya kazandırmaya hazırlanıyor.

 

Bir not daha… Bu işten canı çok yanan belediye artık kendisini temsilen kimsenin yönetimde filan olmasını istemiyor.

 

**

 

Yine görev süresini tamamlamadan, sezon sonunu görmeden gidecek mi? diye soranlar da oldu. Artık durum öyle görünmüyor… Bütçenin düzeleceği inancı hakim. Gelir kalemlerinin sayısını artıracak projeler kapıda. Kıbrıslıoğlu stadın da ismine sponsor bulmayı düşünüyor.

 

Yeni borçlar yapmadan, sağlıklı projelenmeden kurulacak bir takım ve menzil dışı hedefler koymak dönemleri yaşanmayacak. Ayağı yere basan, sağlıklı ve kararlı bir gelişim gösteren Denizlispor olacak. Hedef bu…

 

**

 

Ama yine de tüm bunları şovsever yöneticilerle değil işsever gönüşdaşlarla yapabilir. Bu nedenle oluşturacağı yönetimi çok değerli olacak…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

engin çeber   -  Bağlantı 23 Haziran 2014, 15:33

selami abi beni de alırlar mı??