REKLAMI GEÇ

ZORLAMAYA GEREK YOK

5 Şubat 2018 Pazartesi

Hocaya güven çok azaldı. Gelişinde kafası soru işaretleri ile dolu taraftar hükmünü verdi.

Reha Erginer’i artık istemiyor. Bu dakikadan sonra gelecek her başarı futbolculara bağlanacak, her başarısızlık Erginer’e ciro edilecektir.

 

İşin kötü tarafı yönetimin de hocaya güveni kalmadı. Aslına bakarsanız bazı yöneticiler çok uzun süredir hocaya inancını yitirmişti. Adanaspor ve İstanbulspor maçlarından sonra hocaya inananların sayısı yönetimde de çok azalmıştı.

 

Çok çirkin bir evredeyiz… Belli ki hoca ile takımın yolları ayrılacak. Hani o bir iki hafta gereksiz yere zorlama dönemindeyiz.

Her teknik adam ayrılışında bu durum yaşanır. Güven ve inanç kaybolur ama hoca diretir. Elbette sonuç alınamaz. Ben Denizlispor’u bu evrede görüyor ve okuyorum.

 

Yanılmayı dilerim.

 

**

 

Denizlispor Başkanı Mustaf Üstek’in sezon başında listesinde çok önemli teknik adamlar vardı…

Bugün Eskişehirspor’un başında olan Yücel İldiz de Başkan Üstek’in istediği isimlerden biriydi. İstanbul’da iki kez bir araya geldiler.

 

Hocanın göreve gelmek için istediği meblağın çok yüksek olduğunu söylenmişti.

O sıralar Denizlispor 400-500 bin liraya çalışacak bir hoca arıyordu ama takımın transfer yasağının olması, iyi bir kadroya sahip olmaması bu hayali neredeyse bitiriyordu.

Pek çok isim konuşuldu, geçildi.

O dönemde Başkan Mustafa Üstek ikili sohbetimizde şöyle demişti: İstediğim teknik adamla anlaşma yapmak istiyorum ama fiyatı çok yüksek geliyor. Fakat sezon içinde bir iki teknik adam değiştirme durumunda iyi bir hocanın istediği miktardan daha fazlasına mal olacaktır. O nedenle ücreti neyse ödeyip iyi bir teknik adamla anlaşmak istiyorum…

 

Yönetim sezon başından bu yana 18 milyon liralık ödeme yaptı. Haklı olarak diğer yöneticiler de bir yerlerden kısmak gerektiğini biliyorlardı.

Hoca konusunda başkana ‘destek’ yeterli düzeyde olunmadı. Bazı yöneticiler ve özellikle futbolcular bastırdı Yusuf Şimşek takımın başına getirildi.

ŞimdiReha Erginer de gönderilirse başkanın başta söylediğine gelinecek. Ama bu arada çok değerli zaman ve puanlar kaybedilmiş olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..