REKLAMI GEÇ

13 yaşındaki Denizlili yüzücü Ahmet Mete Boylu Türkiye Şampiyonu

13 yaşındaki Denizlili yüzücü Ahmet Mete Boylu Türkiye Şampiyonu

Pamukkale Üniversitesi Mensupları Spor Kulübü sporcusu 13 yaşındaki Ahmet Mete Boylu, 3-5 Aralık tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Küçükler Yüzme Şampiyonası’nda Türkiye birincisi oldu. Ahmet Mete’yi şampiyonaya hazırlayan antrenör Musa Özcan, sporcusuyla gurur duyduğunu belirterek, ileride bu sporun en önemli aktörlerden biri olacağına inandığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Aralık 2021 Salı, 12:44

Pamukkale Üniversitesi Mensupları Spor Kulübü sporcusu 13 yaşındaki Ahmet Mete Boylu, İstanbul’da 3-5 Aralık tarihlerinde düzenlenen ve 614 sporcunun katıldığı Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Küçükler Yüzme Şampiyonası’nda 200 metre ve 400 metre serbest yarışlarında 13 Yaş Erkekler Türkiye Şampiyonu oldu. Ahmet Mete 400 metre karışıkta ise Türkiye 3’ncüsü olarak Denizli’ye gurur yaşattı.

“HEDEF NİSAN VE HAZİRAN AYLARINDAKİ ŞAMPİYONALAR”
Genç sporcunun antrenörü Musa Özcan, sonuçtan çok memnun olduklarını ve verilen emeklerinin karşılığını almanın sevinci yaşadıklarını belirtti. Özcan, “Ahmet Mete ile gurur duyuyorum, çok başarılı bir şampiyona geçirdi ve gelecek yıllarda yüzücülükte en önemli aktörlerden biri olacağına inanıyorum. Şimdi hedefimiz Nisan ve Haziran aylarında yapılacak şampiyonalar. Başarıları katlanarak devam edecek. Sporcumuzun ailesine de verdiği desteklerden ötürü çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İstanbul’dan Denizli’ye birincilik kupasıyla gelen Ahmet Mete Boylu 7 yıldır azimle çalıştığını ve sonuçtan memnun olduğunu ifade etti. Boylu, “Yüzmeye başladığımdan beri azimle çalışıyorum. Aldığım sonuçtan çok mutluyum. Bana destek olan aileme ve beni bu güne kadar yetiştiren antrenörlerime çok teşekkür ederim. Azimle çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..