REKLAMI GEÇ

ANADOLU YILDIZLAR LİGİ YARI FİNAL MAÇLARI DENİZLİ’DE

ANADOLU YILDIZLAR LİGİ YARI FİNAL MAÇLARI DENİZLİ’DE

Anadolu Yıldızlar Liginde çeyrek ve yarı finaller bu hafta sonu başlıyor, yüzme yarı final yarışları Denizli’de olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Şubat 2015 Çarşamba, 11:32

Spor Genel Müdürlüğü tarafından sporu tabana yaygınlaştırmak, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulmak gibi hedefler doğrultusunda iki yıldır başarıyla uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi projesi devam ediyor.

11 branşta gerçekleşen yarışmalarda, grup müsabakaları geride kalırken gözler çeyrek ve yarı finallere çevrildi. Grup yarışmalarında dereceye giren takımlarımızdan Badminton il karması takımı 20-22 Şubat tarihlerinde Eskişehir’de çeyrek final maçlarına çıkacak. Masa Tenisi yıldızlar karması yine çeyrek finalde 21-22 Şubat’ta Kütahya’da raketlerini konuşturacak. Yükselen değerimiz karate de ise il karması takımımız, aynı tarihlerde Sakarya’da yarı finallerde sahne alacak.

Anadolu Yıldızlar Ligi’nde iki aşamalı 8 grupta gerçekleşen grup yarışmalarının ardından yarı finale katılmaya hak kazanan takımlar Denizli’de buluşacak. 21-22 Şubat 2015 tarihlerinde Pamukkale Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzunda yapılacak yarışlara İstanbul, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, İzmir, Eskişehir, Mugla, Manisa, Kütahya ile ev sahibi Denizli il karmaları katılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleşecek ve yüzmede Anadolu’nun yıldızlarını buluşturacak bu organizasyonu tüm sporseverler ücretsiz izleyebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..