REKLAMI GEÇ

BAŞKAN ZOLAN HERKESE YÜZME ÖĞRETMEKTE KARARLI

BAŞKAN ZOLAN HERKESE YÜZME ÖĞRETMEKTE KARARLI

Bağbaşı’nda yüzme havuzundaki kursiyerleri izleyen Başkan Osman Zolan, ücretsiz kurslarla herkese yüzme öğreteceklerini kaydetti.

/ DENİZLİSPORHABER / 29 Ağustos 2013 Perşembe, 11:07

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Bağbaşı Mahallesi’nde belediyeye ait açık yüzme havuzunda düzenlenen ücretsiz yüzme kurslarına katılan çocukları ve ailelerini ziyaret etti. Bu yıl içinde bir çok branşta 20 bin kişiye ücretsiz kurs verdiklerini dile getiren Başkan Zolan, ” Gerçekleştirdiğimiz tüm sportif etkinliklerin tek bir amacı var. Denizli’de spor sevgisi ve bilincini kazandırarak çağdaş ve kaliteli yöntemlerle spor yapma alışkanlığını yaygınlaştırmak istiyoruz” dedi.

Tesisin belediye tarafından bu yıl hizmete sokulduğunu dile getiren Başkan Zolan,” Görüyorum ki ilgi oldukça yoğun. Bu memnuniyet verici. Kente kazandırdığımız ilk yüzme havuzundayız. Yüzme sporuna katkı sağlamak, çocuklarımıza yüzme öğretebilmek adına 2012 yılında buranın inşaatını tamamladık.  Bu yaz döneminde ise burada çocuklarımıza kurs vermeye başladık. Olağan üstü talep gördük. Bu yaz havuzumuzda 2 binin üzerinde çocuğumuz yüzme öğrendi.  Yüzme sporuyla tanıştı. Çocuklarımızla bir araya geldiğimizde de görüyoruz ki keyifleri yerinde.  Yüzme sporların en güzeli, sağlıklısı ve herkesin öğrenmesi yapması gereken bir spor dalı. Yüzme sporuna önem veriyoruz. Tüm branşlarda Denizli Belediyesi olarak amatör spor anlamında çocuklarımıza, gençlerimize ve hanım kardeşlerimize spor yapma imkanı sunuyoruz ve bu yaz 20 binin  üzerinde vatandaşımıza kurs verdik.  Değişik branşlarda, basketbol, voleybol, yüzme, atletizm, futbol ve bunun gibi alanlarda kurslar açtık. Bu yıl çocuklarımızı havuzla tanıştırdık ve yüzme öğrettik. Ama esas yüzmeyle ilgili yapacağımız güzellikler ve katkılar, başlamış olduğumuz kapalı yüzme havuzunun yılsonunda tamamlanması ile olacak. Sadece yaz aylarında değil 12 ay boyunca günün her saatinde çocuklarımıza, gençlerimize ve hanım kardeşlerimize isteyen arzu eden tüm vatandaşlarımıza yüzme kursu verebilme imkanına kavuşacağız. İstiyoruz ki Denizli’de yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmasın. Buradaki kursumuzun en büyük güzelliği ücretsiz olması. Denizli Belediyemizin yapmış olduğu tüm sportif hizmetler ücretsizdir. Sporla tanışan çocuklarımız, kötü alışkanlıklara yönlenmeyecektir.  Spor hem ruh sağlığı hem de fizik sağlığıdır. Ekip ruhuyla birlikte hareket etme duygusu gelişir, kazanmak vardır kaybetmek vardır.  Biz de bu anlamda Belediye olarak iyi işler yaparak bu fırsatı vatandaşlarımıza sunuyoruz. Bu çalışmalarımız katlanarak devam edecek. Havuzumuz hayırlı uğurlu olur inşallah. Sezonun başarılı, kazasız belasız geçmesini temenni ediyorum. Bize güvenen ailelere de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..