REKLAMI GEÇ

Kayıhan’a kapalı havuz

Kayıhan’a kapalı havuz

Denizli Belediyesi tarafından kente kazandırılan ikinci yüzme havuzu olan Kayıhan Kapalı Yüzme Havuz’u Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla açıldı.

/ DENİZLİSPORHABER / 15 Mart 2014 Cumartesi, 15:10

BÜŞRA KURU / Denizli’nin ikinci Yüzme havuzu olan Kayıhan Kapalı Yüzme Havuz’u Denizli Belediyesi tarafından düzenlenen törenle açıldı. Açılışa, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Demir ve Kayıhan halkı katıldı.

Törende Konuşma yapan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Kayıhan Kapalı Yüzme Havuz’unun açılışında, başlamış olduğumuz bir işin sonuna güzelliğine hep beraber kavuşuyoruz. Spor demek sağlık, ruh sağlığı, beden sağlığı demektir. Spor demek disiplin, ekip ruhu sağlanmak, hayatın tam kendisidir aslında… Spor da hayat gibi yenmekte var, yenilmekte… Kayahan yüzme havuzumuz tüm mahallemize, çocuklarımıza, sporseverlere, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Denizli’nin şuanda 2 olimpik havuzuyla birlikte 4 yüzme havuz salonu olduğunu söyleyen Vali Abdülkadir Demir, “Modern ülke kentin merkezinin imar edildiği, diğer mahallerin bırakıldığı kentler değildir. Merkezde ne yapıldıysa diğer mahallelere de aynı hizmeti götürmek modernliktir. Şuanda her mahallemizden bir okul inşaatı var. Sağlıkla ilgili birimlerimiz var. Sporla ilgili tesisler yapılıyor. Artık mahallede oturan vatandaşlarımız havuzda yüzmek istediklerinde evlerinin yanında yüzme imkânı bulacak. Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzumuz hayırlı olsun” dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Yaz geldiğinde yüzlerce insanımız derelerde göllerde boğulur. Sebep, yüzme bilmiyoruz. Ama bundan sonra ilköğretimdeki her çocuğumuz, okuldan mezun olur gibi yüzme salonlarından mezun edeceğiz. Çocuklarımızla beraber yetişkinler de öğrenecek. Ben 20 yaşından sonra öğrendim. Yüzme sonradan da öğrenilebiliyor. Sizden tek istediği çocuklarınızı buraya gönderin” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..