REKLAMI GEÇ

OLİMPİK KULAÇLAR TÜRKİYE FİNALİNE HAZIR

OLİMPİK KULAÇLAR TÜRKİYE FİNALİNE HAZIR

Olimpik Kulaçlar Türkiye finallerine katılma hakkı kazanan Ali Eren Turan ve Yiğit Ali Demirci yarışmaya iddialı hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Nisan 2015 Pazartesi, 11:11

Türkiye Yüzme Federasyonu, 36 il merkezinde 1184 sporcunun katılımıyla gerçekleşen 11-12 Yaş Olimpik Kulaçlar yarışmalarının sonuçlarını açıkladı. Denizli’de Mart ayında Atatürk Yüzme Havuzunda yapılan yarışlarda, 100m kelebek, sırtüstü, kurbağalama ve serbest, 200m karışık ve serbest ile 400m serbest kategorilerinde çocuklar dereceye girebilmek için kulaç attı.

Açıklanan sonuçlara göre, Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübünden 2003 doğumlu Ali Eren Turan ve 2004 doğumlu Yiğit Ali Demirci, kategorilerinde elde ettikleri dereceler ile Türkiye Finallerine davet aldı. 24-26 Nisan 2015 tarihlerinde Marmaris’te yapılacak 23 Nisan Çocuk Şenlikleri ve Olimpik Kulaçlar Türkiye Finallerine katılacak sporcular hazırlıklarını sürdürüyor.

YAZ SPOR OKULLARINDA KEŞFEDİLDİLER
Bundan 4 yıl önce, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Yaz Spor Okullarında sporla tanışan iki sporcumuz, yeteneklerinin üzerine hızla koyarak gelecek vaat eden sporcular arasına adını yazdırdı. Yüzme Antrenörleri Melek İpekçi ve Abdurrahman Aksoy’la birlikte haftanın 6 günü çalışmalarını sürdüren sporcular, yarışlarda Denizli’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

Antrenör Melek İpekçi, 50m kelebek ve 50m serbestte Olimpik Kulaçlar Türkiye Şampiyonasında yarışacak sporcularının heyecanlı olduğunu söyledi. Yarışmalar için hazırlıklara devam ettiklerini belirten İpekçi, kendilerine her koşulda destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’na teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

izleyici   -  Bağlantı 21 Nisan 2015, 17:13

yiğit ali demirci paüden yeni geçmedi mi ne alaka yaz spor okulları bravo abdullrahman hocaya.