REKLAMI GEÇ

YÜZME MÜSABAKALARINA PEV LİSELERİ DAMGA VURDU

YÜZME MÜSABAKALARINA PEV LİSELERİ DAMGA VURDU

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği okul sporları liselerarası Denizli Yüzme Yarışları’nda PEV öğrencilerinin başarısı dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Ocak 2015 Çarşamba, 10:26

Özel PEV Anadolu Liseleri öğrencileri, Okul Sporları Liselerarası Denizli Yüzme Yarışları’nda büyük başarı elde etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışlar geçtiğimiz hafta tamamlandı.

PEV öğrencilerinden İbrahim Berkan Çeviş 100 metre serbest ve 100 metre sırt üstü yarışlarında Denizli şampiyonu oldu. PEV’li Yalçın Çizmeci ise 100 metre serbest ve 100 metre sırt üstü yarışlarında il üçüncülüğünü göğüsledi. Çizmeci 50 metre sırt üstü yarışlarında ise Denizli ikincisi oldu. PEV öğrencisi Sıla Yüksel 50 metre kurbağa, 50 metre kelebek ve 100 metre kurbağa yarışlarında üçüncülük elde etti. Yüksel 200 metre karışıkta ise il ikincisi oldu.

Özel PEV Liseleri Beden Eğitimi Zümre Başkanı Ahmet Keskin; “Öğrencilerimiz yoğun antrenmanlarından  sonra yarışlara katıldılar. Başarılarıyla aileleri, antrenörleri ve okulumuzun gurur kaynağı oldular. Öğrencilerimiz okulumuzu ve ilimizi  bölgesel ve ulusal grup yarışmalarında  temsil edeceklerdir. Kendilerine güvenimiz tamdır”  dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..