REKLAMI GEÇ

YÜZMEDE ALTIN MADALYALAR PEV LİSELERİNE

YÜZMEDE  ALTIN  MADALYALAR  PEV LİSELERİNE

Özel PEV Okulları yüzmedeki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 20 Şubat 2014 Perşembe, 11:26

Özel PEV Okulları öğrencisi Berkan Çeviş, İstanbul Tozkoparan Türkiye Yüzme Federasyonu havuzunda yapılan Aralık 2013 Türkiye Şampiyonasında, 580 yüzücünün katıldığı elemelerde 200 metre sırt üstü yüzmede Türkiye 3.sü, 100 metre serbest yüzmede Türkiye 4.sü olarak Selanik’te düzenlenecek olan Novia Grand Prix yarışına milli sporcu olarak katılmaya hak kazandı.

Berkan Çeviş ayrıca 12-14 Şubat’ta Atatürk Yüzme Havuzunda düzenlenen “Denizli Liseler Arası Yüzme Yarışları”nda 9.sınıf öğrencilerinin  katıldığı dört yarışta da birinci gelerek okulunu ve Denizli’yi ulusal yarışlarda temsil etmeye hak kazandı.

Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof.Dr. Mehmet Meder, Özel PEV Okullarının çocukların ve gençlerin zihinsel, bedensel gelişimine katkısı olan spora büyük önem verdiğini, öğrencilerini bu tür faaliyetlerde sonuna kadar desteklediklerini, Özel PEV Okulları öğretmenlerinin özverili çalışmalarının elde edilen başarılardaki rolünün yadsınamayacağını, başarı öykülerinin devam edeceğini belirtti

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..