REKLAMI GEÇ

Yüzmeyen kalmasın!

Yüzmeyen kalmasın!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Kayıhan Yüzme Havuzu son 8 ayda 12 bin 500 kişiye yüzme eğitimi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Kasım 2014 Salı, 12:48

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Kayıhan’daki yüzme havuzu açıldığından bu yana geçen 8 aylık zaman diliminde 12 bin 500 öğrenciye yüzme eğitimi verdi. Kursiyerler bu eğitimlerden ücretsiz olarak faydalandı.
6 yaş ve üzeri tüm Denizlililerin ücretsiz kullandığı tesiste başlatılan kurslarda 6 antrenör görev yaptı. 7’den 70’e tüm kursiyerlere yüzme öğretildi. Yüzme sporunu yapmak isteyenler ise serbest gruplarda çalıştı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tesisin açılışından itibaren ücretsiz yüzme kurslarına beklediklerinin üzerinde bir katılım gerçekleştiğini kaydederek, “Yüzme bilmeyen kalmasın’ sloganıyla başlattığımız kurslarımızda büyük bir mesafe kat ettik. Kayıhan Yüzme Havuzu’nun açılışından beri tesisimizde 12 bin 500 kişi yüzme eğitimi aldı. Denizli’de yüzme bilmeyen kimse kalmasın istiyoruz” dedi. Başkan Zolan, “Büyükşehir Belediyesi olarak 25 farklı branşta ücretsiz kurslarımız devam ediyor. Denizlililerin modern ve kaliteli tesislerde spor yapması için hizmetlerimiz artarak devam edecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..