REKLAMI GEÇ

ZOLAN 7 MAHALLEYİ YÜZDÜRECEK

ZOLAN 7 MAHALLEYİ YÜZDÜRECEK

Ücretsiz yüzme kurslarına artan talep Başkan Zolan’ı harekete geçirdi. Zolan bir yıl içinde üçü merkezde toplam 7 büyük havuz daha yaptırmayı planlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Nisan 2016 Perşembe, 14:42

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 2016-17 Eylem Planı kapsamındaki 7 yüzme havuzu planı dikkatlerden kaçmadı. Denizli’ye kazandırdığı sayısız spor kompleksi ile kentliyi sporlu buluşturan Zolan son dönemlerde ücretsiz yüzme kurslarına artan talep nedeniyle havuz sayısını artırma kararı aldı.

Eylem planı kapsamında yapılacak 7 yüzme havuzundan üçü merkeze 4’ü ise ilçelere yapılacak. Zolan, “Bu yatırımlarımızla özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz sağlıklı bir ortamda spor yapma imkanına kavuşacak” dedi.

Kayıhan Yüzme Havuzu’nun ardından İncilipınar, Dokuzkavaklar ve Karahasanlı olmak üzere merkezde 3 adet yüzme havuzu yapacak Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir ilke daha imza atarak Acıpayam, Çivril, Honaz ve Tavas ilçelerinde de birer adet yüzme havuzu inşa edecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında İncilipınar, Dokuzkavaklar ve Karahasanlı olmak üzere 3 adet yüzme havuzu yapacaklarını ifade ederek, “Son olarak Kayıhan’da bir yüzme havuzu yapmıştık. Buna ilaveten yapacağımız 3 yüzme havuzu ile vatandaşlarımızın taleplerini karşılamış olacağız. Bundan sonraki yıllarda da talebe göre yüzme havuzu yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “Denizlimize kazandıracağımız 7 yüzme havuzu sadece yaz aylarında değil 12 ay boyunca, günün her saatinde çocuklarımıza, gençlerimize ve hanım kardeşlerimize, isteyen tüm vatandaşlarımıza ücretsiz yüzme kursu verebilme imkanı sunacak. Denizli’de yaşayan herkesin istediği spor branşını yapması için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Ayrıca kent merkezinde düzenlemiş olduğumuz ücretsiz spor kurslarımız ilçelerimizde de olacak. Farklı alanlarda düzenlediğmiz bu kurslardan her yaştan vatandaşımız faydalanabilecek”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Ali   -  Bağlantı 22 Nisan 2016, 12:26

Allah razı olsun başkanım helal olsun işte halkın adamı budur…